2021-09-17 07:44:38• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Remek napra számíthatsz, most teljesen megvilágosodnak előtted a célok

Napi horoszkóp szeptember 17-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint úgy repülnek a napjaid, hogy szinte észre sem veszed. Most is már a nyakadon a hétvége, és úgy érzed, mintha még semmit sem intéztél volna. Pedig, ha ügyes vagy, akkor ma felteheted az i-re a pontot. Márpedig te ügyes vagy. Hajrá!

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Nagy lendülettel vágsz neki a céljaid megvalósításának. A szerelmed is mindenben támogat, szinte szégyelled, hogy te nem tudsz úgy a kedvében járni. Sajnos, most téged szeretnek jobban, nem fordítva. Ugye, ez sem könnyű helyzet?

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Kellemes napra ébredsz, és a munkahelyeden is békén hagynak. Még egy kis lazításra is lesz időd, amit már nagyon meg is érdemelsz, mert igazán sokat teljesítettél/értél el a héten!

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Lassan az idegkimerültség jeleit kezded észlelni magadon, pedig, ha belegondolsz, éppen úgy élsz, ahogy akartad, ahogy eltervezted. Csak egy kicsit gyorsabban. Hagyj időt magadnak a merengésre! Legyél bátor, tedd a semmit!

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ma igazán kipihenten ébredsz, és kedvvel indulsz még a munkahelyedre is. Vértezd fel magad: odabent esetleg nagy hajcihő vár. Ha megőrzöd a nyugalmad, és semmit nem veszel a lelkedre, akkor jól kerülsz ki ebből a küzdelemből is.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Nehezen indulsz neki a munkának. Szinte minden tagodban érzed a fáradtságot (vagy a fásultságot?). Jó lenne egy kis életmódváltás. Például úgy, hogy reggelente tornázol kicsit. Lesd el a macskáktól: mielőtt felkelnének, jó alaposan kinyújtóztatják a tagjaikat. A nap második felében aztán nem várt izgalmak gondoskodnak a lendületről is!

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Jó hírekre számíthatsz, és ez, na meg a közelgő hétvége reménye együtt teljesen feldobják a hangulatodat. Az estét se töltsd négy fal között: vidd el a párodat, családodat színházba, moziba.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ma úgy alakul, hogy neked jut a munka oroszlánrésze. Ez azért is van így, mert nálad van a legnagyobb szakértelem. De azért segíthetsz magadon egy kis munkamegosztással. Tárd fel a gondjaidat a főnöködnek! Segíteni fog.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Remek napra számíthatsz, most teljesen megvilágosodnak előtted a célok, és a feléjük vezető utat is tisztán látod. Lendületes és kitartó vagy, tenni is tudsz azért, hogy megvalósíthasd álmaidat.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Jól alakulnak a munkahelyeden a dolgok, és most sokat köszönhetsz annak, hogy ügyelsz a részletekre. A pontosságod, precizitásod és megbízhatóságod végre a főnöködnek is feltűnik, el is ismerik a munkádat.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ne feledd, nagy szükséged van a családodra hisz neked is támaszkodnod kell valakire. Csak a mélyen gyökerező fa nőhet magasra… Ápold rokoni kapcsolataidat!

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Valami miatt nagyon izgulsz, folyton azon rágódsz. Megoldást kellene találnod az életed eme problémájára. Az is lehetséges, hogy valaki olyasmire kér, amit semmi kedved megtenni. Néha meg kell tanulnia nemet mondani. Ez is a lelki fejlődés része.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: